mai 30, 2024

Uhyre jevnt i tippekonkurranse

30. juli inviterte vi til en uhøytidelig tippekonkurranse hvor alle kunne gjette hvor mange stolpejegere som har registrert seg til 1. november. Det ble en jevn duell der Wenche Høivang Næss stakk av gårde med premien på 1000 kroner.

30. juli nådde Foreningen Stolpejakten en ny milepæl da 200.000 stolpejegere hadde registrert seg. 1. november var det slutt på årets jakt mange steder, og derfor valgte vi tippekonkurransen til denne datoen.

Totalt havnet vi på 233.264 registrerte stolpejegere denne dagen. Wenche Høivang Næss tippet 236.341 og var dermed den som kom nærmest. Hakk i hæl fulgte Herborg O. Gullhaugen med sitt tips på 230.112.

Vi gratulerer premievinneren og takker for en strålende sesong til alle som nå har avsluttet årets stolpejakt.