mai 30, 2024

Stolpejakten premierer beste 17. mai-bilde

To langhelger står for tur, den første med 17. mai som avslutning – så kommer pinsen. Det ryktes faktisk at noen har tenkt å gå på stolpejakt også på nasjonaldagen. I den forbindelse ønsker Foreningen Stolpejakten tilsendt stolpebilder med motiv fra 17. mai. Det bildet vi synes er best, premieres med 500 kroner.

NB! Bilder sendes på mail til gullord.tommy@gmail.com. Stolpejakten forbeholder seg også å bruke bildene på denne bloggen eller i Magasinet Stolpejeger’n. Du må gjerne fortelle hvor bildet er tatt.

Det har for øvrig vært en heidundrende start på sesongen. Flere arrangører kan allerede rapportere om rekordtall sammenliknet med tidligere år. Ved inngangen til 17. mai-helga har over 112.000 stolpejegere registrert nesten 5,3 millioner stolpebesøk.

Det roper vi HURRA for. Ha en flott 17. mai.