mai 30, 2024

Due Trier nominert til «Årets osloborger 2020»

For innsatsen med stolpejakten i Oslo Nord er Øyvind Due Trier av Aftenpostens lesere nominert til «Årets osloborger 2020», sammen med blant andre assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad.

I nominasjonen av Due Trier skriver Aftenposten: «Da koronaåret satte inn med lockdown og begrensede muligheter for fysisk aktivitet innendørs og i organisert form, strømmet tusenvis av nye stolpejegere ut for å jakte på stolper i Stolpejakten. Oslos største arrangør er Nydalens Skiklub, der Øivind Due Trier har vært primus motor i mange år. I år har ca. 30 000 mennesker brukt Stolpejakten aktivt og plukket stolper fra Bygdøy til Langsetløkka, fra Tøyen til Skøyen. Kanskje det har bidratt til bedre folkehelse – koronaen til tross».

Vi gratulerer med nominasjonen og ønsker lykke til.