mai 30, 2024

Mossianaprisen tildelt Stolpejakten i Moss

Både prisvinner Erik Rytter Jacobsen og leder i OK Moss, Morten Breimo, ble rørt til tårer da Mossianaprisen ble tildelt Stolpejakten i Moss lørdag.

Moss Avis skriver at Mossianaprisen siden 1984 har vært utdelt årlig som en honnør til enkeltpersoner, firmaer, etater eller institusjoner som gjennom lang tid har ytet en særlig verdifull innsats for at Moss og byens nære omegn blir et stadig bedre sted å bo for alle.

Juryen, med avisens sjefredaktør Pål Enghaug i spissen, sparte ikke på konfekten i sin begrunnelse for at årets Mossianapris går til OK Moss og Stolpejakten:

– Vinneren av Mossianaprisen 2021 har midt i den mest alvorlige nedstengningen Norge har opplevd siden 2. verdenskrig engasjert, bidratt til folkehelsen, naturopplevelser og økt kjennskapet til mosseregionen. Når alle måtte stenge ned, økte OK Moss aktiviteten med ildsjelen Erik Rytter Jacobsen i spissen.

Ifølge Moss avis ble det nesten for mye for Erik Rytter Jacobsen da han ble overrakt prisen. Han måtte rett og slett ta en pause da prisen var delt ut. Også mange i juryen ble rørt av gleden hos vinnerne OK Moss.

– Det er fantastisk å få igjen for innsatsen man har lagt ned. Jeg har ikke ord egentlig, det er kjempegøy, sa en rørt prisvinner med en klump i halsen til Moss Avis.