mai 30, 2024

Tips gjerne lokalavisa di

Mandag viste NRK et innslag om «super-stolpejeger» Jens Kristian Kirkebø, først på Østlandssendinga og deretter i Kveldsnytt. Tirsdag kan avisa Østlendingen (bildet) fortelle at folk fra over 60 kommuner har valfartet til Elverum for å gå på stolpejakt. Harald Østby i arrangørklubben Elverum o-lag kunne fortelle at folk har tatt kontakt i alle kanaler, og vært helt på tuppa etter å komme i gang.

Dette er bare to av mange saker i mediene denne våren. Stolpejakt har blitt «hot», det er ikke noe som mediene lenger trenger å forklare hva er. Og de – mediene altså – er hele tiden på jakt etter de gode sakene, de gode historiene og de gode innspillene fra sine abonnenter.

Så har du noe som du tror kan være av interesse for din lokalavis, er det ikke forbudt å henvende seg til redaksjonen. Nå er det snart «agurktid», og kanskje ditt innspill vil ende som en flott reportasje i lokalavisa?

Det er lov å prøve.