mai 30, 2024

Løft blikket – unngå å falle

Det er fort gjort når du blir helt oppslukt i jakten på å finne neste stolpe. Du sparker borti en stein eller ei rot og går «på snørra» så blodet renner.

En aldri så liten oppfordring: Stopp gjerne og løft blikket fra mobilen så du unngår knall og fall når du går på stolpejakt.

Ja, har vi ikke alle opplevd «å tryne» – eller i hvert fall nesten – i det vi stirrer blindt på mobilen eller kartet og glemmer å se oss for der vi går langs en steinete sti? Det handler ikke nødvendigvis om å ha det travelt, men det kan være nok å bli litt uoppmerksom eller kanskje sliten og sløvet etter å ha travet langt og lenge etter jakten på stolper.

Så folkens – stopp gjerne og løft blikket fra mobilen iblant for å unngå å bli skadet når du går på stolpejakt. Det får bli helgas lille oppfordring i det sola skinner fra skyfri himmel her på Østlandet.

Finn deg gjerne en benk i skogen, ta deg ei pustepause og få i deg litt næring når du går på stolpejakt.

Per i dag har over 158.00 stolpejegere registret med enn 10 millioner stolpebesøk. Selv om tallene ligger litt under fjorårets på samme tid, men kanskje kan vi runde 160.000 stolpejegere i løpet av helga? I hvert fall med en liten oppfordring til alle om å holde seg på beina og unngå fall og skader.

God stolpejakt!