mai 30, 2024

På stolpeturer med bobil og godt humør

Odd Steinar Holt bor i Kristiansand og er fersk stolpejeger av året og stortrives med det. Så langt i år har det blitt 398 stolper. Denne ettermiddagen treffer jeg ham i Holmestrand hvor han trygt manøvrerer seg frem til en blå stolpe. Odd Steinar er strålende fornøyd med Stolpejakten som gjør at han kommer seg til stadig nye steder. I tillegg forteller han om store og positive helsemessige effekter. I løpet av 3 måneder med Stolpejakt har han redusert vekten med 15 kg. Tidligere kunne han bare gå 1 km før han måtte gi seg, mens nå kan turene på det meste bli opp til 10 km. Bobilen er en fast følgesvenn og tidligere har det blitt mye stillesitting med øl og mat på kveldene. Nå står Stolpejakten i fokus, og i tillegg gjør han sitt beste med å reklamere for Stolpejakten overfor andre bobilturister han møter på sin vei. Så langt har han tatt stolper i bl a Lillesand, Mandal, Skien, Porsgrunn og Larvik. Og planene er klare for turen videre; Sande, Hof, Eidsfoss, Holemyra og Kjærra fossepark.

Takk for praten og vi ønsker Odd Steinar god tur videre.

Odd Steinar på Stolpejakt. Foto: Lars Fremstad