juni 17, 2024

På stolper’n på Haglebu

Stolpesesongen går mot slutten i høyereliggende fjellstrøk som her på Haglebu.

Foto: Lars Fremstad

De som våget seg ut på Haglebu sist lørdag fikk opplevelser for livet. Stolpejegern’s utsendte traff Elisabeth Langeland og Rolf Stabæk som var i full gang med å samle enda flere 900 meters stolper. De var kjempefornøyd med at Stolpejakten nå også er kommet til Haglebu hvor de har hytte i nærheten. Ellers har de jaktet stolper mange steder, bl a i Alta, Lier og Stavern.

Stor takk til lokale arrangører og her med Arvid Nelson i spissen som lover stolpejakt på Haglebu også i 2022. Vi heier på Arvid og det lokale stolpejaktteamet. Og ta gjerne en overnatting og noe å spise mens du er i farten. De lokale turiststedene støtter stolpejakten og gjør det mulig.

PS. Stolpene på Haglebu står til 17.10 DS.