mai 30, 2024

Ingeborg og Milo på stolpetur

Det er alltid stas å treffe på andre stolpejegere og denne gangen Ingeborg på tur med hunden Milo. Stedet var på en av de 80 stolpene som Arvid Nelson har satt ut på Haglebu. Til tross for litt ruskevær denne dagen så var det mange stolpejegere ute på tur i det flotte fjellterrenget. I Sigdal kommune så har de fått til stolpejakt på en forbilledlig måte med mange stolper på fjellet, men også spennende og varierte stolper rundt skolene i kommunen.

Ellers kunne Ingeborg fortelle at hun kombinerte stolpejakt med også å besøke stavkirker underveis, og overnatting skjedde i en bil med telt på taket. Ellers kan det fortelles at jeg traff på Ingeborg også dagen etter, og da i et kjempefint sommervær. Og vil du bli skikkelig fjellgeit; reis til Sigdal kommune.

Ingeborg og Milo har så langt i år stemplet inn på imponerende 950 stolper.