juli 19, 2024

Lurt å sjekke lokale FB-sider

Folk stolper som aldri før. Selv om det foreløpig bare er et relativt lite antall arrangører som har satt i gang med stolpejakt, har over 45.000 sprekinger til sammen registrert over 1,5 millioner stolpebesøk før vi har kommet til midten av april.

Et lite tips før du går ut på stolpejakt kan være å sjekke lokale FB-sider. De fleste arrangører har sin egen stolpejaktside på FB, og her kan det være nyttig informasjon om stolper som har blitt borte, stolper som av ulike grunner har blitt flyttet eller muligheter for parkering.

To andre FB-sider – «Stolpejakten 2021» og «Stolpematchen» – gir også nyttig informasjon og muligheter for å stille spørsmål, kommunisere med andre stolpejegere og få gode råd før du legger ut på tur. Begge er private/offentlige grupper som ivrige stolpejegere har tatt initiativet til.

I tillegg kan arrangører legge ut nyheter på Foreningen Stolpejaktens offisielle nettside, stolpejakten.no. Også her kan det være verdt å ta en kikk før du drar på stolpejakt. Det samme på denne nystartede bloggen, stolpejegern.no. Det vil være Foreningen Stolpejaktens offisielle kanal for å komme med informasjon.

Fra slutten av april/begynnelsen av mai vil for øvrig mange flere arrangører tilby stolpejakt. Det er bare å ønske lykke til og håpe på mange fine turer.