mai 30, 2024

Nå braker det løs med stolpejakt brannvern i 19 byer

Det nærmer seg oppstarten av stolpejakten brannvern. Dette skjer i 19 byer i hvert av våre tidligere 19 fylker. Startskuddet går 17. september kl 06. Det er ekstra gøy at stolpejakten nå også kommer til nye steder hvor det ikke har vært stolpejakt tidligere; Tromsø, Ålesund, Kristiansand, Arendal og Drammen. Andre steder som også kommer med brannvernsstolper er Alta, Bodø, Ålesund, Førde, Steinkjer, Trondheim, Bergen, Haugesund, Skien, Tønsberg, Sarpsborg, Oslo, Hamar, Lillehammer og Asker/Bærum. I hver by blir det en barne- og familievennlig rundløype med ca 10 stolper.

Foto: Slik blir brannvernsstolpene i Tønsberg

Hensikten med brannvernsstolper er å formidle kunnskap og bidra til økt samfunnsforståelse for et viktig tema, brannvern. Hovedmålgruppen er aldersgruppen 5-20 år, men her har også alle voksne noe å lære og reflektere over.

Brannvernsstolpene vil være tilgjengelig frem til 31. oktober.

Stolpejakten brannvern gjennomføres i tett samarbeid med lokale arrangører, Norsk brannvernforening, direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og forsikringsselskapet if.

Følg med i appen og plutselig braker det løs. Bli med og lær mer om brannvern!!