mai 30, 2024

Nå braker det snart løs

Stolpejakten har vært i gang siden før påske flere steder. Over 60.000 har allerede registrert til sammen mer enn 2,5 millioner stolpebesøk.

Men det er bare en forsmak på hva som kommer. For det er nå det virkelig braker løs med nye arrangører i tur og orden.

Slutten av april og begynnelsen av mai er et tradisjonelt tidspunkt for oppstart i områder der vinteren varer litt lenger enn langs kysten. Både på nettsida stolpejakten.no og i appen vil det fortløpende bli lagt ut informasjon om oppstartsdatoer og kart/områder fra lokale arrangører.

Opplever du problemer med appen som du ikke klarer å få hjelp til på annen måte, kan du henvende deg til Foreningen Stolpejakten ved å sende en e-post til hjelp@stolpejakten.no. På FB-sida «Stolpejakten 2021» er det imidlertid mange som får hjelp, så forsøk gjerne her eller på annet vis før du bruker «hjelpemailen» til Foreningen Stolpejakten.