mai 30, 2024

stolpejakten.no gir svar på mange stilte spørsmål

Det kommer tidvis mange spørsmål om registrering av stolper og hvordan disse lagres på listene som viser oversikt over antall stolpebesøk. En gjenganger er at stolpejegere opplever at deres besøk har «forsvunnet». Det har de ikke.

Mest sannsynlig har man da opprettet en ny bruker og brukt den i stedet for å logge inn med den gamle. Man kan for eksempel prøve andre måter for innlogging, mobilnummer eller Facebook.

På Foreningen Stolpejaktens nettside – stolpejakten.no – ligger informasjon både om dette og andre ofte stilte spørsmål under «Brukerstøtte». Her gis det også svar på andre spørsmål som hvordan poengsystemet fungerer, hva du kan gjøre dersom du har glemt passordet, hvordan du kan synkronisere offline-besøk og sammenslåing av kart.

Tips gjerne andre stolpejegere om denne funksjonen på stolpejakten.no.